درود دوستان ببخشید کوتاهی از من بود ، باید خیلی زودتر از اینا قانون جدیدیمون رو تو این تاپیک مینوشتم قانون جدید از این قراره ، تمامی کاربران تازه وارد اگه بخوان از بعضی امکانات انجمن مثل یادداشت های پروفایل و سیستم پیام خصوصی استفاده کنن باید به مرور زمان سطح فعالیتشون رو بالا ببرن و با زدن تاپیک و گذاشتن ارسال های مفید ، فعالیتشون رو افزایش بدن و مثلا با رسیدن تعداد ارسالهاتون به 100 ارتقای کاربری بهتون تعلق میگیره یعنی کاربر علاقه مند ... تا زمانی که تازه وارد هستین این امکانات در اختیارتون گذاشته نمیشه و تنها راهش همینه امیدوارم موفق باشید دوستان
دوستان از دیروز تا حالا میخوام یه چیزی رو بهتون بگم ولی گذاشتم که یه کم عصبانیم فروکش کنه ! جدیدا ما متوجه شدیم که چند نفر از تازه واردین چون نمیتونن از یادداشت های پروفایل استفاده کنن از طریق دادن اعتبار حرفاشون رو بهم میزنن ، من اگه بازم شاهد این تخلف باشم اعتباراتون رو حذف میکنم که نه فقط حرفایی رو که با هم رد و بدل کردین ! کل اعتباراتون رو میرسونم به صفر ، گفتم که بدونید بعدا گله نکنید ! و اگه بازم به این روشی که در پیش گرفتین ادامه بدین امکان دادن اعتبار رو ازتون سلب میکنم مخاطبین من فقط یه عده معدود هستن ، وگرنه من انقدر عاشق دوستام هستم که حاضرم هر کاری بخاطرشون بکنم ... به همون عده معدودم پیشنهاد میکنم که سعی کنن با رعایت قوانین نظر تیم مدیریتی رو به خودشون جلب کنن اون وقت شاهد ارتقای کاربریتون در کوتاه ترین زمان ممکن خواهیم بود البته اگه واقعا دوست دارین که این ارتقای کاربری بهتون تعلق بگیره !!! وگرنه که هیچی !
دوستان یه خواهشی ازتون داشتم ، لطفا دیگه بیوگرافی خواننده های غیر مجاز رو تو انجمن هواداران محسن یگانه نذارید ... خواهش کردم ازتون !!! این برای بار هزارمه که داریم تذکر میدیم ! چون سریع حذف میشه ، گفتم که بدونید ، که دیگه بعدا گله نکنید ! خب واقعا حیف نیست که وقت و هزینتون رو صرف گذاشتن این تاپیک ها میکنید ... که بی تعارف بگم هیچ مخاطبی هم نداره ، سریع هم که حذف میشه ، هیچی دیگه این وسط زحمت خودتون هدر میره ... پس دیگه نذارید !